Loodgieter Grimbergen
De ervaren allround loodgieter

> Ervaren vakmannen

> Erkende loodgieter

> Gericht op kwaliteit

> Aangepaste bereikbaarheid in de avond en het weekend

02 588 02 94

Loodgietersklussen? Onze loodgieter in Grimbergen helpt!

Het zal regelmatig voorkomen dat u loodgietersklussen in of rondom uw woning uit dient te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning! Hierbij moeten nieuwe leidingen gelegd worden, zullen bestaande leidingen verlegd moeten worden, dient het sanitair op de afvoer aangesloten te worden, enzovoorts. Het is erg belangrijk dat dergelijke werkzaamheden op een vakkundige wijze worden uitgevoerd, om te voorkomen dat u te maken krijgt met lekkages of verstoppingen. Onze loodgieter in Grimberg komt graag bij u langs om u te helpen bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Ook voor het onderhouden van loodgieterselementen bent u bij onze loodgieter in Grimbergen aan het juiste adres.

 

Expertise van de loodgieter in Grimbergen

Door de ervaring die de loodgieter in Grimbergen in de afgelopen jaren heeft opgedaan bij het uitvoeren van verschillende loodgietersklussen, kan hij u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Dit geldt zowel voor de installatie van loodgieterselementen (cv-ketels, leidingen, afvoer, etc.), als voor het onderhouden en repareren van loodgieterselementen.

Onze loodgieter in Grimbergen raadt consumenten aan om elementen als een cv-ketel en de afvoer zeker eens per jaar of eens per twee jaar te laten controleren door een loodgieter. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op complicaties minimaal is! U moet er immers niet aan denken, dat u op een koude herfst- of winteravond zonder cv-ketel komt te zitten. Door de cv-ketel regelmatig te laten onderhouden voorkomt u dit. Ditzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor de afvoer in huis, die door het jaar heen verstopt kan raken.

Loodgieterswerkzaamheden

Lekkages

Riool ontstoppen

Onderhoud CV Ketel

02 588 02 94
Call Now Button